STA Travel – messze a legjobb!

Világjárás, olcsó repülőjegy, fapados repjegyek, útleírások, kedvezményes utazások, érdekes úti célok, hotelfoglalás, autóbérlés, biztosítás => indul a kaland!

Úszó malacok a Bahamák sztárjai

Hozzászólás

A Bahamai szigetcsoport 29 nagyobb és 660 kisebb szigetből áll.

Van közöttük egy aprócska lakatlan sziget, ahol nem az ember, hanem a malac az úr.

pi1

Ők azok, akik a fehér homokban napoznak, a türkíz színű tengerben hűsölnek és boldogan úsznak a közeledő hajók elé a vízben – a turistáktól kapott finom falatok reményében.

pi2

Többféle feltételezés létezik hogyan kerültek erre a szigetre ezek az állatok. A legvalószínűbb, hogy ezeknek a malacoknak a felmenőit anno tengerészek tartalék táplálék gyanánt telepítették ide. Azután vagy nem tértek vissza, vagy elfeledkeztek róluk, mindenesetre a malacok elszaporodtak és birtokba veték a szigetet.

 pi3

Kétségkívül manapság ők a Bahamák sztárjai! A hivatalosan Big Major Cay nevet viselő szigetet mostanság már csak Pig Island-nek, azaz Malacok szigetének nevezik és vannak turisták, akik csak miattuk választják a Bahamákat nyaralásuk helyszínéül.

 pi6

Ha a te fejedet is elcsavarták ezek az állatok és szeretnéd élőben megnézni őket, de nem szeretnél az utazás megszervezésével bajlódni, gyere el hozzánk és mi megcsináljuk helyetted. Elérhetőségeink

… és végezetül még egy kép, mert mi se tudunk szabadulni a malacok cuki látványától:

pi9

Hozzászólás