STA Travel – messze a legjobb!

Világjárás, olcsó repülőjegy, fapados repjegyek, útleírások, kedvezményes utazások, érdekes úti célok, hotelfoglalás, autóbérlés, biztosítás => indul a kaland!

Ide utazik a világ jövőre. És te?

Hozzászólás

A Lonely Planet szerkesztői megjelentették azt az utazási listát, amelyen a jövő év kedvenc utazási desztinációi szerepelnek országra, városra, régióra és legjobb á/érték arányú helyekre lebontva.

A 2018-as év favorit országa Chile lesz, második helyen Dél-Korea szerepel, ami nem meglepő, hiszen a 2018-as Téli Olimpia színhelye lesz az ország. A dobogó harmadik helyén az évek óta nagy favorit, Portugália szerepel.

5 kedvenc ország 2018-ban:
Chile
Dél-Korea
Portugália
Dzsibuti
Új-Zéland

chile main-xlarge

Ami a városokat illeti, a Lonely Planet szerint a szépséges spanyol történelmi város, Sevilla lesz a legkedveltebb úti cél. Őt követi Detroit, ami igencsak meglepő, hiszen egy sokáig elhanyagolt amerikai iparvárosról beszélünk. Detroit-ot az ausztrál Canberra szerepel a népszerűségi listán.

5 kedvenc város 2018-ban:
Sevilla, Spanyolország
Detroit, USA
Canberra, Ausztrália
Hamburg, Németország
Kaohsiung, Tajvan

sevilla

Ami talán a leghasznosabb lehet egy utazónak a listából, az a legjobb ár/érték arányú szolgáltatásokat kínáló úti célok.

Íme a10-es lista:
Tallin
Lanzarote
Arizona
La Paz
Lengyelország
Essaouira, Marokkó
Egyesült Királyság
Baja California, Mexikó
Jacksonville, USA
Hunan, Kína

tallin

A kategóriák szerinti teljes listákat sok-sok érdekes leírással és képekkel itt találod meg: https://www.lonelyplanet.com/best-in-travel

Ha pedig utazni támadt kedved a listák böngészése után, akkor keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén, hogy jobbnál-jobb repülőjegyeket, szállásokat és körutazásokat küldjünk neked a kiválasztott úti célról.

Elérhetőségeink:
STA Travel
1092 Budapest, Erkel utca 13.
+36 1 299 0404
office@statravel.hu
www.statravel.hu

 

Hozzászólás