STA Travel – messze a legjobb!

Világjárás, olcsó repülőjegy, fapados repjegyek, útleírások, kedvezményes utazások, érdekes úti célok, hotelfoglalás, autóbérlés, biztosítás => indul a kaland!

Lapul a vitrinedben a New Orleans-i Roosevelt Waldorf Astoriából származó „szuvenír”?

Hozzászólás

Ha igen, akkor jó hírünk van:)

A New Orleans-i Roosevelt Waldorf Astoria szállodából a fennállásának 125 éve alatt a vendégek megszámlálhatatlan tárgyat vittek el emlékbe.

Az exkluzív szálloda szemérmesen szemet hunyt a szuvenírek elhordása miatt – tekintettel a tehetős és híres vendégeire.

roosevelt old

Most azonban az évfordulóra készülve a szálloda egy zseniális reklámötlettel állt elő: akik visszahozzák az emlékbe hazacsempészett holmikat, azok egy 15 ezer dollár értékű luxuspihenésben részesülhetnek – így ünnepelve meg, hogy a hajdani vendégek visszahozzák azokat a szép tárgyakat, amelyeket a szálloda számukra egy időre „kölcsön adott”.

A felajánlott luxuspihenés egyébként magában foglal 7 éjszaka ingyenes szállást a Roosevelt lakosztályban számos extra szállodai szolgáltatással, illetve a séf által számukra kreált exkluzív menüsort.

the-roosevelt-new-orleans-no0416

…és hogy mennyire sikeres a kampány? Nagyon.

Több mint ezer tárgy került vissza a szállodához, köztük kisasztalok, szobrok, vázák és poharak, de akadt, aki egy antik ventillátort vitt vissza, más pedig egy szobrot.

kepeslap

Van egy tárgy azonban, amit mindennél jobban vár vissza a szálloda. Ez pedig egy ajtó. Mégpedig annak a legendás lakosztálynak az ajtaja, ahol többek között Frank Sinatra, Ray Charles és Louis Armstrong is megszállt. Sőt, mi több dedikálták is ezt a bizonyos ajtót. És ami a Katrina hurrikán pusztítása óta eltűnt.

Ha kedvet kaptál New Orleans-ba utazni, akkor ezt az izgalmas utazást ajánljuk neked:

terkep

 

Szerző: STA Travel

MESSZE A LEGJOBB - Az STA Travel Magyarországon is a vezető utazási iroda fiatalok, diákok, tanárok és a "young at heart" utazók körében. http://statravel.hu | +36 1 299 0404

Hozzászólás