STA Travel – messze a legjobb!

Világjárás, olcsó repülőjegy, fapados repjegyek, útleírások, kedvezményes utazások, érdekes úti célok, hotelfoglalás, autóbérlés, biztosítás => indul a kaland!

Contiki - utazás a 18-35-ös korosztálynak

Bemutatjuk partnerünket: Contiki

Hozzászólás

Contiki: travel with no regrets

A Contiki nem csak szervezett utakat, hanem egy életérzést is kínál. A világ szinte összes kontinensére szervez kirándulásokat, legyen az a costa rica-i őserdő, vagy Ausztrália napos tengerpartja.

Contiki - utazás a 18-35-ös korosztálynak

Contiki – utazás a 18-35-ös korosztálynak

Ha egy Contiki úton veszel részt, biztos lehetsz benne, hogy hamar a komfort zónádon kívül fogod találni magad, mivel olyan csodás helyekre visznek el, ahol garantáltan nem jártál még. Értenek hozzá, hiszen a Contiki 1962 óta szervez utakat.

Már az első túrájukkal a határokat döntögették: legelső útjaik között Afrika és India szerepelt. A 90-es évek elején sorra hódították meg a földrészeket; Új-Zéland, Amerika, Ausztrália és Ázsia is bekerült az úti célok közé. A 2000-es évek elejére a Contiki már Latin-Amerikába is eljuttat – ha szeretnéd.

Hiszik, hogy akkor élsz igazán, ha utazol és folyamatosan új dolgokat ismersz meg. Profi csapattal dolgoznak, ahol biztosan találsz barátot, ha épp egyedül vágtál bele egy nagy kalandba, hiszen itt mindenki fiatal. Egy Contiki úton nem csak az élmények garantáltak, de a szállás, ellátás, valamint idegenvezető is, aki úgy ismeri az ottani környéket, mint a tenyerét.

Contiki_noregrets

Contiki_noregrets

Egy átlagos Contiki túra legalább 3-4 helyszínből áll, ahova mehettek hajóval, kocsival, busszal, a lényeg, hogy az utazás jó hangulatban teljen és kényelmes legyen. Ugyan ezek csoporttúrák, a Contiki arra is figyel, hogy ha szeretnél egy kicsit egyedül lenni, lehetőséged van egymagadban csodálni a tájat – minden túra alkalmával van egy kis „énidő”.

Mit kell tenned ahhoz, hogy eljuss egy Contiki túrára?

  • először is legyél 35 évnél fiatalabb, mert a Contiki csak meghatározott korosztálynak szervez utakat (18-35)
  • legyél vállalkozó kedvű, nyitott a világra
  • nem árt, ha gyűjtögetsz az út előtt, de hidd el, megéri!
  • érezd jól magad!

Zárásként pedig tekintsd meg ezt a videót, és mondd azt, hogy nem jött meg a kedved!

Contiki image video

A Contiki útjaira Magyarországon az STA Travelnél jelentkezhetsz.

Szerző: STA Travel

MESSZE A LEGJOBB - Az STA Travel Magyarországon is a vezető utazási iroda fiatalok, diákok, tanárok és a "young at heart" utazók körében. http://statravel.hu | +36 1 299 0404

Hozzászólás