STA Travel – messze a legjobb!

Világjárás, olcsó repülőjegy, fapados repjegyek, útleírások, kedvezményes utazások, érdekes úti célok, hotelfoglalás, autóbérlés, biztosítás => indul a kaland!

POP Airline – ahol az adományozás előbbre való a profitnál

Hozzászólás

A POP – People Over Profit – elnevezésű fapados légitársaság hamarosan elindítja járatait Nagy-Britannia és India között.

Adományozott mérföldekről és ingyenes utazásról időnként szólnak hírek, de mi lenne ha az „adományozás” és „légitársaság” kifejezések a jövőben gyakrabban szerepelének együtt?

pop1

Az új légitársaságnak köszönhetően 2 új útvonal megnyitása várható londoni kiindulással: a POP, azaz a People Over Profit a közösségi finanszírozás keretében remélhetőleg hamarosan összegyűjt 5 millió angol fontot, hogy elindíthassa járatait Londonból az indiai Amritsar és Ahmedabad városaiba.

pop3

A befektetők egyébként 500 fontért „aranyútlevelet” kaphatnak, amely oda-vissza útra jogosítja őket csúcsidőszakon kívül, valamint öt évig VIP-státuszt, ami extra csomagfeladását és korlátlan jegynévváltoztatást foglal magában.

A sikeres járatindítás esetén ez a légitársaság lenne az első, aki non-stop járatot üzemeltet a két indiai város és London között.

Mivel az új útvonalak önmagukban is nyereségesnek ígérkeznek, a légitársaság elképzelése szerint a profit 51%-t fordítaná adományozásra Indiában és Nagy-Britanniában, mégpedig árvaházak, beteg és alultáplált gyerekek, valamint az oktatás támogatására, az éhezés, szegénység, hajléktalanság elleni küzdelemre, illetve a betegek és öregek segítésére. A repülőjegyek foglalásával egyidőben az utasok megválaszthatnák, hogy az előbb felsorolt támogatott területek melyikére fordítsák a rájuk eső összeget.

Az elképzelésem egy olyan, eddig nem létezett légitársaság megalapítása, ahol az utasok nemcsak hogy utaznak Nagy-Britannia és a fejlődő országok között, hanem ami ugyanilyen fontos, hogy kézzelfogható támogatást is nyújtanak annak a közösségnek, ahová utaznak” – mondta Navdip Singh Judge, a POP elnöke.
pop2

Sikeres alapítás  esetén a POP remélhetőleg már novemberben elindíthatja heti járatait  a. Annak ellenére, hogy fapados légitársaságról van szó, a POP a 378 személyes Airbus A330-300-as repülőgépein ülőhelyválasztási lehetőséget, ingyenes ropogtatnivalót és italokat, valamint magazinokat és napilapokat kínál utasainak.

Kedvet kaptál az utazáshoz? A STA Travel-nél  jobbnál-jobb repülőjegyek, szálláshelyek és utazási ajánlatok között tudsz válogatni!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s