STA Travel – messze a legjobb!

Világjárás, olcsó repülőjegy, fapados repjegyek, útleírások, kedvezményes utazások, érdekes úti célok, hotelfoglalás, autóbérlés, biztosítás => indul a kaland!

Ide utazz, ha szeretnéd hogy elbódítsanak a virágzó cseresznyefák

Hozzászólás

Nem véletlenül várjuk minden évben a cseresznyefa virágzását, hiszen ez visszavonhatatlanul a tavasz eljövetelét jelenti. A fehér vagy rózsaszín színben pompázó fákról készült fotók ilyenkor ellepik a közösségi médiát.

cherry japan2

A  leglátványosabb cseresznyefa virágzás és a legnagyobb ünnep Japánhoz köthető.  Itt a fák virágba borulásakor családok, barátok, sőt kollegák együttesen kivonulnak a rózsaszínbe borult fákhoz és egyszerűen csak gyönyörködnek benne. Meg persze leheverednek a fa alá, beszélgetnek, esznek-isznak, jól érzik magukat… és persze rengeteg fényképet készítenek.

cherry photo

De nemcsak Japánban, hanem Washingtonban, Bécsben  és Párizsban is nagyszerű virágba borult fasorokat találunk a gyönyörködésre.

cherry washington

Idén ugyan arról szólnak a hírek, hogy a virágok jóval korábban kinyíltak és sok helyen már teljes pompájukban díszelegnek. De van egy tippünk, ha még idén szeretnél elutazni cseresznyefa nézőbe: Stockholmban csak április-májusban borulnak virágba a fák, így még időben vagy hogy megszervezd az utazásodat.

cherry stockholm2

Kedvet kaptál az utazáshoz?
A STA Travelnél lefoglalhatod repülőjegyedet, szállásodat, válogathatsz az izgalmas körutazások között, és az iroda segít az egyéni elképzelésed szerinti utazásod megszervezésében is.
STA Travel elérhetősége

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s