STA Travel – messze a legjobb!

Világjárás, olcsó repülőjegy, fapados repjegyek, útleírások, kedvezményes utazások, érdekes úti célok, hotelfoglalás, autóbérlés, biztosítás => indul a kaland!

Magyarországon most először: VMFK – vásárolj most, fizess később!

Hozzászólás

ImageSkót tudósok megfigyelték, hogy sok fiatal számára gondot jelent a jó árú repülőjegyek kifizetése akkor, amikor még távoli az utazás dátuma – pedig olyankor olcsók még a repjegyek. S mire összegyűjtik a repülőjegy valamikori árát, és készek vásárolni, addigra az drágább lett.  Egyesek éveken át kergetik így álmaik utazásának esszenciális összetevőjét, a jó árú repülőjegyet.

Az általunk kifundált megoldással viszont elkerülhető a szaknyelven csak “cheapflight chasing szindróma” néven ismert tünetegyüttes, és mindenki még jó áron csípheti el a jegyét a következő 13 hónapra!

Magyarországon most először – az STA Travel bemutatja:

 VÁSÁROLJ MOST – FIZESS KÉSŐBB!

ImageRészletek:

Az STA Travel e-SATA ifjúsági, diák és tanár repülőjegyeinek nagy része most mindössze 25 ezer forint foglalóval megvásárolható.

Az akció 2014 május 31-éig tart, és a 2014 április 2-ától készített, 2014 május 15-e és 2015 május 31-e közötti időszakra eső indulási dátumú, új foglalású jegyek egy részére szól.

A jegy foglalásakor és megvásárlásakor azonnal – készpénzben, átutalással vagy banki befizetéssel – 25 ezer forint foglaló (non-refundable deposit) fizetendő.

Az STA Travel a kiválasztott jegyet a foglaló megérkezésekor kiállítja és félreteszi, a vevővel szerződést köt, melyben rögzíti az utas és repülőjegye minden szükséges adatát, a megfizetett foglalót és a hátralékfizetés pontos összegét és határidejét. A hátralék legkésőbb az indulás napja előtti 40. napon esedékes – az STA Travel számlájára vagy pénztárába kell érkeznie -, és bármilyen módon fizethető (bankkártyával is).

A vásárló csak a hátralék megfizetésekor kapja meg a jegyét, melyet elektronikusan küldünk el.

A foglalóval megerősített vásárlással vett jegyek a hátralék megfizetése előtt semmilyen módon nem módosíthatók*; a hátralékfizetés után azonban igen, a konkrét jegy szabályai szerint.

*ám a vásárláskor az utas MultiFlex Passt is válthat jegyéhez 20 ezer forintért, ami 1 éven belül korlátlan számú módosítást tesz lehetővé bizonyos feltételek mellett az e-SATA jegyein.

A foglalóval történő vásárlás világkörüli e-SATA repülőjegyekre is vonatkozik.

Az akció természetes személyek számára szól, és más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze; on-line foglalásokra nem érvényes, hiszen azok fizetési határideje azonnali.

Az akcióban az alábbi légitársaságok e-SATA jegyei vesznek részt – kb. 200,000 útvonalra:
Budapesti indulással:   TAP, Qatar, EL AL, Air Serbia (hamarosan)
Bécsi indulással:           EVA Air, Emirates, EL AL, China Airlines, TAP, Qatar, Rossiya,
                                     Royal Jordanian, Air Astana (hamarosan)
Világszerte, a fentieken túl:Aeromexico, Air Mauritius, Air New Zealand, Air Pacific, Air Tahiti
                                     Nui, Avianca, China Southern, Ethiopian, Etihad, Gulf Air, Hainan,
                                      Jet Airways, Kenya Airways, LAN, Malaysian, Oman Air, Qantas intl.,
                                     Siberia Airlines, South African Airways, Sri Lankan, TACA, Thai
                                     Airways, Air Canada (hamarosan)

A hátralék határidőre való meg nem fizetése esetén a jegy automatikusan lemondásra kerül, törlődik, azzal senki nem utazhat, a foglaló az utas számára elvész, azt vissza nem kaphatja.
A foglalóval megvásárolt jegy a hátralék megfizetése után az adott jegy szabályai szerint visszaváltható. Abban a ritka esetben, ha bármilyen okból a légitársaság mondaná le a foglalást, a foglaló visszafizetésre kerül, vagy újabb jegy vásárlásába beszámítható.

Budapest, 2014 április 2.

Érdekel?

Szerző: STA Travel

MESSZE A LEGJOBB - Az STA Travel Magyarországon is a vezető utazási iroda fiatalok, diákok, tanárok és a "young at heart" utazók körében. http://statravel.hu | +36 1 299 0404

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s